cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Multiple plugins fail to initialize

Hello everyone,

 

I am able to login to my ePOServer without any issues.  However, I receive multiple errors regarding multiple plugins failing to initialize.  The version I'm running is 5.3.1.  It was running fine yesterday but this morning it took a dump.  I also noticed that links like detected systems or master repository has disappeared.  Any help would be greatly appreciated.

 

Thanks in advance,

Jon

2 Replies
Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 2 of 3

Re: Multiple plugins fail to initialize

ePO 5.3.x is EOL.

For cases like plugin initializing failure, we should start looking into Orion log (\ePO\server\logs). Any changes made on the ePO server?

 

Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 3 of 3

Re: Multiple plugins fail to initialize

This is a pretty old post and most likely no longer relevant.

Was my reply helpful?
If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community