cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

McAfee ePO 4.5

Jump to solution

Hi

Recently we have upgraded our ePO from 4.0 to 4.5.after the successfull upgradation all the policies and setings are applied to upgraded ePO server but the "Automatic Response" is not working

we will receive notification alert from ePO server that is "Virus Detected not removed" "Bufferoverflow detected" etc but after upgradation we havent received any notification from our ePO server.

Best Regards

Lakshmanan S

1 Solution

Accepted Solutions
apoling
Level 14
Report Inappropriate Content
Message 4 of 6

Re: McAfee ePO 4.5

Jump to solution

Finally I have found the reference in the epo 4.5 release notes, hidden towards the end under the title "Installationand upgrade considerations" the very first sentence explicitly sugests making note of previous notifications so we can rebuild them entirely.

Message was edited by: apoling on 09/09/11 10:29:50 CEST

View solution in original post

5 Replies
apoling
Level 14
Report Inappropriate Content
Message 2 of 6

Re: McAfee ePO 4.5

Jump to solution

I'm afraid - and if I remember correctly - this is one section where you need to recreate everything from scratch. Because Notifications have merged into Automatic Responses, some so far existing components either have changed or ceased thus recreation seems the only way of getting them back.

relayer77
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 3 of 6

Re: McAfee ePO 4.5

Jump to solution

Hello,

You will have to rebuild them from scratch. Notification from 4.0 are not importable into Automatic Responses in 4.5.

apoling
Level 14
Report Inappropriate Content
Message 4 of 6

Re: McAfee ePO 4.5

Jump to solution

Finally I have found the reference in the epo 4.5 release notes, hidden towards the end under the title "Installationand upgrade considerations" the very first sentence explicitly sugests making note of previous notifications so we can rebuild them entirely.

Message was edited by: apoling on 09/09/11 10:29:50 CEST

View solution in original post

Re: McAfee ePO 4.5

Jump to solution

Hi-

Still am facing the same problem after rebuild all the Notification rule using automatic response

Thanks & Regards

Lakshmanan S

apoling
Level 14
Report Inappropriate Content
Message 6 of 6

Re: McAfee ePO 4.5

Jump to solution

Would you post screenshots of the AR that does not work (all screens please) ?

In the meantime it is worth checking:

- whether the fields used in AR definiton are the fields actually holding the desired data

- whether the fields exist at all

- whether the filter condition is proper and met

- whether mail settings are proper and test mail can be sent

Attila

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community