cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

McAfee Epo Dashboard webcontrol does not showing any data

Jump to solution

i have the last versión of the McAfee Epo, As you can see, no data is displayed in the "web control" console. any idea..?

 

dash.PNG

1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 6 of 6

Re: McAfee Epo Dashboard webcontrol does not showing any data

Jump to solution

Do you see excessive number of events accumulated into \DB\events folder or in \debug folder?

If yes, then

1. Please stop event parser service.

2. Rename \Events folder to \Events_old

3. Start event parser service.

This will create new Events folder, reproduce the issue (accessing websites). Is this making any difference?

By any chance, is DB full?

 

Suggest to look #:  KB86011

View solution in original post

5 Replies
Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 2 of 6

Re: McAfee Epo Dashboard webcontrol does not showing any data

Jump to solution

Do you try to access any of the blocked website? Once you access only then event will be created, will be parsed to ePO database and will display under Dashboard.

Highlighted

Re: McAfee Epo Dashboard webcontrol does not showing any data

Jump to solution

yes, I tried to enter many of the blocked sites but still not reflected in the panel

Highlighted

Re: McAfee Epo Dashboard webcontrol does not showing any data

Jump to solution

is not really the only panel with this problem, the other panels related to Endpoint Security Products do not show data either

delete now2.PNG

Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 5 of 6

Re: McAfee Epo Dashboard webcontrol does not showing any data

Jump to solution

I will check event parser log  (\epo\db\logs) if it fails to parse events to database.

Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 6 of 6

Re: McAfee Epo Dashboard webcontrol does not showing any data

Jump to solution

Do you see excessive number of events accumulated into \DB\events folder or in \debug folder?

If yes, then

1. Please stop event parser service.

2. Rename \Events folder to \Events_old

3. Start event parser service.

This will create new Events folder, reproduce the issue (accessing websites). Is this making any difference?

By any chance, is DB full?

 

Suggest to look #:  KB86011

View solution in original post

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community