cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 1 of 1

Failed logon for user "epo" from IP Address: 192.x.x.x due to user auto-creation failure

HI,

I have this problem. I can not communication  to my server epo with managemente NSM of my IPS.

I created the user as he wants tre administration guide but the following error:

Failed logon for user "epo" from IP Address: 192.x.x.x due to user auto-creation failure. but the user "epo" does not exist (look at the attach).

What I mean is that the two mangaments (MBR) are using different login usernames.   

As you can see in the attached file what I expect is that the two usernames login must be ok for bot the primary and the secondary management but this is not so and I tell you why.

Thanks for everything

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community