cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

EPS 10.2 stuck on AMcore version 0.5


Hi

We have recently started testing of the new EPS 10.2 on a couple of hundred machines. Out of the 758 machines we deployed to 85 machines at stuck on AMcore 0.5 and are not updating to the latest version that is in the reporsitory.

The update tasks are running fine. When you sent a run now task to these machines they report back as completed but remain on 0.5.

This is very remanisint of the issue on VSE 8.8 where the DAT file reflected 1111.

Is there a fix for this ?

2 Replies
Highlighted
Level 8
Report Inappropriate Content
Message 2 of 3

Re: EPS 10.2 stuck on AMcore version 0.5

What version is your agent?

I just ran into this problem myself.  All of my 5.0.2 devices were on 0.5.  The devices with 5.0.4 (and i think some 5.0.3) were getting updated AMCORE signatures.

Highlighted

Re: EPS 10.2 stuck on AMcore version 0.5

Hey Man, Thanks for the reply. I am running 5.0.2.132. So will try with the updated agent. thx

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community