cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 1 of 5

Dynamically Assigned Permission Sets

I am having an occasional issue where an EPO user's dynamically assigned permission sets are not being assigned.   It will work for a while, then just stops.   Anyone else seen this behavior?  

4 Replies
Highlighted

Re: Dynamically Assigned Permission Sets

Hi cdobol, I had this same problem when using a roundrobin for the AD servers, sometimes it wprked and sometimes not. I finally had to register an AD server into ePO pointing to a domain comtroller instead of pointing to the roundrobin

Highlighted
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 3 of 5

Re: Dynamically Assigned Permission Sets

Thanks for the feedback.  I will try that and see how it works out.

Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 4 of 5

Re: Dynamically Assigned Permission Sets

Sorry for reviving this. I'm wondering if you ever fixed this issue?

Highlighted

Re: Dynamically Assigned Permission Sets

Did you get resolution for this issue ?

If yes then please do let me know too because i am running with same issue

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community