cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Deploying McAfee Agent from ePO fails with Err=64

Jump to solution

Hey everyone,

I have not had much luck finding information on err=64 online. I am about to open a case with Mcafee but I wanted to see if anyone else has an idea first.I recently installed ePO 5.1.2-348 with WDE 5.0.0.481.  I go to System Tree and hit New System. I type in the FQDN of the PC and my credentials that have admin on that machine.  The task fails to push the agent, and the server log on the server shows:

20161028090008 E #03632 NAIMSERV Push Agent Installation Program to {Name hidden} failed

20161028090038 E #04688 NAIMSERV Failed to authenticate to {name hidden}, err=64

Has anyone else came across this?  I opened ports on the server based on the ePO Knowledge base and I know the credentials I am supplying have local admin.

1 Solution

Accepted Solutions
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 3 of 4

Re: Deploying McAfee Agent from ePO fails with Err=64

Jump to solution

Hi,

what about other prerequisites?

for examle admin share, local firewall, file and printing sharing etc.

all you can find here:

McAfee KnowledgeBase - Push Agent Installation Program to "computer name" Fail! (when deploying the ...

Regards

MK

View solution in original post

3 Replies
Reliable Contributor
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 2 of 4

Re: Deploying McAfee Agent from ePO fails with Err=64

Jump to solution

Moved from Community Support to Business > ePolicy Orchestrator (ePO) for attention

Level 10
Report Inappropriate Content
Message 3 of 4

Re: Deploying McAfee Agent from ePO fails with Err=64

Jump to solution

Hi,

what about other prerequisites?

for examle admin share, local firewall, file and printing sharing etc.

all you can find here:

McAfee KnowledgeBase - Push Agent Installation Program to "computer name" Fail! (when deploying the ...

Regards

MK

View solution in original post

Re: Deploying McAfee Agent from ePO fails with Err=64

Jump to solution

I resolved this due to a DNS issue.  I tried to get to \c$ or \admin$ but it was failing. That made me suspicious so I checked the IP against the DNS and saw a mismatch.  Once we resolved that, the machines worked.

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community