cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

CMA 3.61 install on Server 2008 fails

good day all you Mcafee Knights


I have experienced the following , while loading the CMA 3.6 on a windows 2008 server , the install runs then bombs out . If i deleted the unz*temp folders and stop the frameworkservice it works install goes ahead fine. This is all good and well , but the deployment via ePO 3.61does not work ?
anyone have the same issue ? anyone out there can help ?
1 Reply
Highlighted
Reliable Contributor
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

RE: CMA 3.61 install on Server 2008 fails

You dont say what cma version, have you checked against the supported OS list

https://knowledge.mcafee.com/SupportSite/dynamickc.do?sliceId=SAL_Public&command=show&forward=nonthr...
Supported environments for McAfee products (Master KnowledgeBase article)

Supported environments for Common Management Agent and McAfee Agent 4.0
https://knowledge.mcafee.com/SupportSite/dynamickc.do?sliceId=SAL_Public&command=show&forward=nonthr...
You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community