cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

Button does not activate

Jump to solution
Good afternoon. When you create an agent deployment URL for a group, the OK button is not activated on the create page. Accordingly, it fails to complete link creation
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 6 of 8

Re: Button does not activate

Jump to solution

Is the epo url added to trusted sites?  If so, does it work from other systems or fails no matter what system you try on?

Was my reply helpful?
If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

View solution in original post

7 Replies
Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 2 of 8

Re: Button does not activate

Jump to solution

What version of epo and update level?  Have you tried different browsers?

Was my reply helpful?
If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

Highlighted

Re: Button does not activate

Jump to solution

EPO 5.10.0 (2428)   Update 7 (2.0.0.907)

Works only in firefox 79

Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 4 of 8

Re: Button does not activate

Jump to solution

Please test with update 9.  Java is updated and one or 2 browser issues resolved, so that might fix.

Was my reply helpful?
If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

Highlighted

Re: Button does not activate

Jump to solution

Updated to 9 (2.0.0.949), in IE 11 the button did not work.  In Chrome, the button worked.

Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 6 of 8

Re: Button does not activate

Jump to solution

Is the epo url added to trusted sites?  If so, does it work from other systems or fails no matter what system you try on?

Was my reply helpful?
If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

View solution in original post

Highlighted

Re: Button does not activate

Jump to solution

After adding the address to trusted sites, the button worked. Why is the button not working when the epo site address was added to the "local intranet". Epo's server and site are still on the "local intranet"!

Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 8 of 8

Re: Button does not activate

Jump to solution

Not sure, maybe there are some differences in the settings.  We typically recommend adding it to trusted sites.

Was my reply helpful?
If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community