cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 1 of 2

Agent Failed to communicate with sPO Server

I cannot seem to get my client to show up in ePO server. This is part of the log on the client side. Any idea??

Thursday, October 09, 2008 8:52:34 PM Error Agent Agent failed to communicate with ePO Server
Thursday, October 09, 2008 8:52:34 PM Info Agent Agent communication session closed
Thursday, October 09, 2008 8:52:34 PM Info Agent Agent will connect to the ePO Server in 15 minutes and 0 seconds.


This is windows 2003 SP2. the ePO server is running 3.6.1.166. So I belive I have patch 1 installed.

I have this machine syspreped but I have the GUID removed before cloning. But it does not show up on ePO server.
Tags (1)
1 Reply
Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

RE: Agent Failed to communicate with sPO Server

I've seen this on a few clients. Uninstalling and reinstalling the agent fixed the problem.
You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community