cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 1 of 13

Agent Deployment Fatal Error

Jump to solution

We are new to ePolicy Orchestrator, and currently working on deploying to a basic set of PCs for testing and training. 

I have succesfully deployed the agent on 4 workstations.  On a 5th workstation (happens to be mine) I get fatal errors.  I tried to push from the orchestrator server, and it says "successful" but remains "unmanaged".  So when I try to install using the binary package supplied with the orchestrator server (FramePkg.exe) I get this sequence of errors (and nothing in event log)

Agent Fails.PNG

Agent Fails 2.PNG

Agent Fails 3.PNG

If I click "reinstall using recommended settings" it does the same thing.

The particular system getting an error is 64 bit WIndows 7.  I have successfully deployed to another 64 bit machine though.

Message was edited by: jlockie on 7/14/14 2:08:05 PM CDT
1 Solution

Accepted Solutions
JoeBidgood
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 8 of 13

Re: Agent Deployment Fatal Error

Jump to solution

This is the relevant bit:

CustAct [8:37:9:517] main addToWindowsFirewall START

CustAct [8:37:9:525] Cmalib Error trace:

CustAct [8:37:9:526] main   [addToWindowsFirewall START]->

CustAct [8:37:9:526] Cmalib   [Add CMA to Windows Firewall]->

CustAct [8:37:9:526] Cmalib    error -2147024891: Access is denied.

CustAct [8:37:9:526] main addToWindowsFirewall END

The installer is trying to add exclusions to the windows firewall so that it can communicate, but this operation is being denied.

Are there any restrictions, group policies, and so on that might be interfering?

View solution in original post

12 Replies
Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 2 of 13

Re: Agent Deployment Fatal Error

Jump to solution

Hi jlockie, do you have any VirusScan already installed on your computer? (especially VSE 8.7)

Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 3 of 13

Re: Agent Deployment Fatal Error

Jump to solution

I removed all instances of AV on my workstation before attempting to install

I am going to run chkdsk and maybe check my bios settings.

rgc
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 4 of 13

Re: Agent Deployment Fatal Error

Jump to solution

Hi Jlockie,

If the agent install fails locally and from epo deployment.

>> As you have mentioned, the same package got installed on another windows 7 64bit, and confirmed there is no antivirus software on problem machine.

This looks something issue in the client machine to extract the package and complete installation.

Check the c:\windows\temp   directory is accessible and then collect the McAfeelogs folder and share via zip format to this post.

This contains the FRMinst  agent installation logs, which gives more elaborate information to find the root cause.

Regards,

RGC


Was my reply helpful?
If you find this post useful, Please give it a Kudos! Also, Please don't forget to select "Accept as a solution" if this reply resolves your query!


Raghavendra GC - [RGC]
Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 5 of 13

Re: Agent Deployment Fatal Error

Jump to solution

Nice.  Basically it says the following:

2014-07-14 08:37:06          E          #8476          RegKey          Ins          Error trace:

2014-07-14 08:37:06          E          #8476          Thread          Ins           [Main thread]->

2014-07-14 08:37:06          E          #8476          Setup          Ins           [Attempting to perform a setup operation]->

2014-07-14 08:37:06          E          #8476          RegKey          Ins           [RegOpenKeyEx,80000002,SOFTWARE\Network Associates\ePolicy Orchestrator\Application Plugins\EPOAGENT3000]->

2014-07-14 08:37:06          E          #8476          RegKey          Ins            error 2: The system cannot find the file specified.

2014-07-14 08:37:15          E          #8476          Setup          Ins          Error trace:

2014-07-14 08:37:15          E          #8476          Thread          Ins           [Main thread]->

2014-07-14 08:37:15          E          #8476          Setup          Ins           [Attempting to perform a setup operation]->

2014-07-14 08:37:15          E          #8476          Setup          Ins           [Run MSI]->

2014-07-14 08:37:15          E          #8476          Setup          Ins            error 1603: Fatal error during installation.

2014-07-14 08:37:15          E          #8476          UI          Ins          Error trace:

2014-07-14 08:37:15          E          #8476          Thread          Ins           [Main thread]->

2014-07-14 08:37:15          E          #8476          UI          Ins            Fatal error during installation.

I am reviewing contents of the log to make sure not info that should not be public is inside them.  Then I will zip and attach.

Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 6 of 13

Re: Agent Deployment Fatal Error

Jump to solution

Another user had this same problem some time ago, maybe the answer he received can help:

https://community.mcafee.com/thread/57813

Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 7 of 13

Re: Agent Deployment Fatal Error

Jump to solution

Thanks.  No keys were found.   So frustrating.  I was hopeful seeing the same error!!!!  I went line by line in that registry key to check each one too.....(as well as searching).

I have attached the full log from C:\Windows\Temp

JoeBidgood
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 8 of 13

Re: Agent Deployment Fatal Error

Jump to solution

This is the relevant bit:

CustAct [8:37:9:517] main addToWindowsFirewall START

CustAct [8:37:9:525] Cmalib Error trace:

CustAct [8:37:9:526] main   [addToWindowsFirewall START]->

CustAct [8:37:9:526] Cmalib   [Add CMA to Windows Firewall]->

CustAct [8:37:9:526] Cmalib    error -2147024891: Access is denied.

CustAct [8:37:9:526] main addToWindowsFirewall END

The installer is trying to add exclusions to the windows firewall so that it can communicate, but this operation is being denied.

Are there any restrictions, group policies, and so on that might be interfering?

Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 9 of 13

Re: Agent Deployment Fatal Error

Jump to solution

Yes, I saw that.  Here's the problem with that.  The other machines that were successfully installed have the same group policies with the same restrictions.  The firewall is managed by GPO.

I will attempt to remove my workstation from this GPO and try again.....

Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 10 of 13

Re: Agent Deployment Fatal Error

Jump to solution

Ok, moved my computer object and gpupdate/force and then gpresult/r to verify the GPO was not applied.  Checked firewall and it's actually turned off now and I am able to edit it.  Ran the installer....same issue.

Here's the worst of it.  It is not generating any logs now!?!?!?  The McAfeeLogs folder is empty in C:\Windows\Temp.

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community