cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 1 of 4

After deploy the icon doesn't show

Jump to solution

Well, I was deploying agent through a network, and there's a few computers that not show the McAfee icon, but in the console is shows has managed systems, how can I fix this issue?

1 Solution

Accepted Solutions

Re: After deploy the icon doesn't show

Jump to solution

In my experience, this has only occured when your are connecting to the endpoint via a Remote Desktop connection.  You can always run the following switch from the command prompt with administrative rights to open the MA GUI and verify it is in fact working.

32-BIT     C:\Program Files\McAfee\Common Framework\CmdAgent.exe /S

64-BIT     C:\Program Files (x86)\McAfee\Common Framework\CmdAgent.exe /S

If I remember correctly, McAfee is aware of this issue and they've not yet been able top resolve the taskbar issue that causes this to happen while using RDP.

Hope this helps,

Jerry

View solution in original post

3 Replies

Re: After deploy the icon doesn't show

Jump to solution

In my experience, this has only occured when your are connecting to the endpoint via a Remote Desktop connection.  You can always run the following switch from the command prompt with administrative rights to open the MA GUI and verify it is in fact working.

32-BIT     C:\Program Files\McAfee\Common Framework\CmdAgent.exe /S

64-BIT     C:\Program Files (x86)\McAfee\Common Framework\CmdAgent.exe /S

If I remember correctly, McAfee is aware of this issue and they've not yet been able top resolve the taskbar issue that causes this to happen while using RDP.

Hope this helps,

Jerry

JoeBidgood
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 3 of 4

Re: After deploy the icon doesn't show

Jump to solution
If I remember correctly, McAfee is aware of this issue and they've not yet been able top resolve the taskbar issue that causes this to happen while using RDP.

To clarify, this is as designed, and so there's nothing to resolve. If  you need to see the agent monitor in an RDP session, then cmdagent /s as you mention is the correct approach.

HTH -

Joe

Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 4 of 4

Re: After deploy the icon doesn't show

Jump to solution

he - I've seen sometimes such issues where - for some unknown reason - the icon did not show up on a clients (when sittin in front of it, not RDP). Removing/reinstalling McAfee Agent usually fixed the problem.

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community