cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Level 12
Report Inappropriate Content
Message 51 of 58

Re: Latest firefox update and Site Advisor issues

Thanks to both of you guys.I guess I will do this tomorrow if firefix is to release 6.0. What is 1 more day? Besides then I would have to uninstall and reinstall again with 6.0.

Highlighted

Re: Latest firefox update and Site Advisor issues

No you wouldn't, it would simply update whether you wait for it to happen naturally or go to the website and download/install...that also would simply update the software.

Highlighted

Re: Latest firefox update and Site Advisor issues

well a reboot resolved the issue.  the beta is working!  thanks peace!

Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 54 of 58

Re: Latest firefox update and Site Advisor issues

Just about every website I visit is shaded gray in SA, including this site.

Highlighted

Re: Latest firefox update and Site Advisor issues

There appears to be a problem with Firefox 5 and 6 (which I now have) and SiteAdvisor 3.4 regarding incorrect flagging of websites - we are going to be discussing it on our conference call with McAfee at 4pm EDT today.

I see red flagged website popups as normal but if I proceed anyway the icon remains green, yet in IE9 it seemingly works as it should.  A gray icon can mean that either the site hasn't been assessed yet or the servers are temporarily unavailable.

jakfak the latter is probably the case here.

Message was edited by: Ex_Brit on 15/08/11 3:34:07 EDT PM
Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 56 of 58

Re: Latest firefox update and Site Advisor issues

Now SA is not highlighting any links in Google or Yahoo search, even though I have it set to "show highlighted site ratings".  So I  changed it to "show color-coded site ratings" and still it does absolutely nothing.  Yes, I did enter my password and save the changes.

SA is so unreliable.  I'm really getting tired of this.  And there's nothing wrong with my computer.  I really prefer not to waste my time dealing with tech support chat.  SA is supposed to work and it doesn't. 

Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 57 of 58

Re: Latest firefox update and Site Advisor issues

I rebooted my computer and now SA works.  My sincere apologies for the false alarm.

Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 58 of 58

Re: Latest firefox update and Site Advisor issues

This is a slightly different issue but before starting a new thread, I thought I'd ask her.

Does anyone notice that for no reason at all the box in SA, "Turn on Protected Mode", will uncheck itself?  I've had this happen 2 days in a row and have had to check it again.  Not only that, but I've had this problem long before this thread started.  Sometimes it will be OK for several days or a few weeks, and then when I'll go to look, the box will be unchecked again.  Note:  I always save my changes.

How Many Badges Can You Collect?
Ready for a little competition? Members like you are earning badges and unlocking perks for their helpful answers. Are you? Click here to find out.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community