cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
ozz
Level 7

"Enable SafeSearch enforcer" Rule is not working

Jump to solution

Hi all,

I'm working on MWG ver 7.3.x.x configured as Explicit Proxy ..."Enable SafeSearch enforcer" Rule is not working even if it was triggered...
I've tried google search engine... and then changed the search settings to : safe searchSmiley Surprisedff !!
all bad results appear !!

Help me, please

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
McAfee Employee

Re: "Enable SafeSearch enforcer" Rule is not working

Jump to solution

This is fixed in the latest version, otherwise change the settings to strict.

2014-01-16_113059.png

Web Gateway 7.3.2.4 build 16508 Release Notes - https://kc.mcafee.com/corporate/index?page=content&id=PD24857

This has come about because google changed from a three options to on/off. Otherwise, it could be happeneing because you are using HTTPS and you do not have SSL scanning on.

Best,

Jon

0 Kudos
2 Replies
McAfee Employee

Re: "Enable SafeSearch enforcer" Rule is not working

Jump to solution

This is fixed in the latest version, otherwise change the settings to strict.

2014-01-16_113059.png

Web Gateway 7.3.2.4 build 16508 Release Notes - https://kc.mcafee.com/corporate/index?page=content&id=PD24857

This has come about because google changed from a three options to on/off. Otherwise, it could be happeneing because you are using HTTPS and you do not have SSL scanning on.

Best,

Jon

0 Kudos
ozz
Level 7

Re: "Enable SafeSearch enforcer" Rule is not working

Jump to solution

Thanx a lot

0 Kudos