cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

WGW 7.0 flash problem

Hi,

We are using McAfee wgw version 7.x.

I have encountered a problem when i browse to a flash containing website for a example like: http://www.msi.com/open/ the page does not load properly.

i have to refresh several times to see the actual website. it seems that our wgw does not work properly with all flash content websites.

Using FireFox 10.0.2

in the wgw logs i cannot find a log that can help me to pinpoint the problem just somthing like this:

[27/Feb/2012:11:38:31 +0100] "" ***.***.***.*** 200 "GET http://www.msi.com/open/ HTTP/1.1" "Business, Software/Hardware" "Minimal Risk" "text/html" 5194 "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.5; rv:10.0.2) Gecko/20100101 Firefox/10.0.2" "" "0"

Please advise

Thank you

on 2/27/12 4:42:59 AM CST
1 Reply
jogvan
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: WGW 7.0 flash problem

Hi,

One way to solve this issue, is to a add *.msi.com to the Global Whitelist.

( Policy  => Rule Sets => Global Whitelist => URL Host Matches in List Global Whitelist )

Best regards

Jogvan

More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community