cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
VietDuc19
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 1 of 5

There is no gui attached, but this is required for this request

Jump to solution

Hi everyone!

On my McAfee Web gateway system, I am facing a problem:

Details:
com.scur.k.shared.exceptions.KCoordinatorNodeException: Node "UUID" reports STATUS_ERROR_GUI_ATTACH:
there is no gui attached, but this is required for this request.

at com.scur.k.server.ww.adapter.AdapterUtils.analyzeResponse(AdapterUtils.java:270)
at com.scur.k.server.ww.adapter.AbstractAdapter.fromCoordinator(AbstractAdapter.java:97)
at com.scur.k.server.ww.adapter.AbstractAdapter.send(AbstractAdapter.java:191)
at com.scur.k.server.ww.WwCommunicationManager.saveObjectsToKommunicator(WwCommunicationManager.java:315)
at com.scur.k.server.data.storage.CoordinatorStorageHandler.saveChanges(CoordinatorStorageHandler.java:703)
at com.scur.k.server.data.DataSaver.saveChanges(DataSaver.java:434)
at com.scur.k.server.Konfigurator.saveChanges(Konfigurator.java:349)
at com.scur.k.shared.data.manager.DataHandlerFacade.saveChanges(DataHandlerFacade.java:89)

.......................

I am running MWG version 10.2.3 with 3 nodes in cluster. Please help me to fix this problem.

Thank you so much and hope to find a solution for this issue.

1 Solution

Accepted Solutions
asabban
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 4 of 5

Re: There is no gui attached, but this is required for this request

Jump to solution

If noone else has a good idea I would recommend to file a service request with Support, so we can take a look. 

View solution in original post

4 Replies
asabban
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 2 of 5

Re: There is no gui attached, but this is required for this request

Jump to solution

When does this happen? When you try to login or Save Changes?

Did you try to login to a different node and do the same operation? Does it lead to the same problem?

VietDuc19
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 3 of 5

Re: There is no gui attached, but this is required for this request

Jump to solution

Hi @asabban :

I integrated McAfee ePO with McAfee Web Gateway. This error happen when McAfee ePO try to save configuration on McAfee Web Gateway.

Here is detail error:

Error1.png

 

 This error happened on all my three nodes McAfee Web Gateway. Here is error log on one of three nodes McAfee Web Gateway:

#cd /opt/mwg/log/audit/

#less -i audit.log

Error2.png

 

Can you give me some suggestion to fix this error.

 

asabban
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 4 of 5

Re: There is no gui attached, but this is required for this request

Jump to solution

If noone else has a good idea I would recommend to file a service request with Support, so we can take a look. 

View solution in original post

VietDuc19
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 5 of 5

Re: There is no gui attached, but this is required for this request

Jump to solution

Thanks @asabban 

I will open SR to ask for help from McAfee Support Team.

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community