cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
rbarboza
Level 7

The proxy did not receive a valid response in time. If I don't use the webgateway the website is visible.

Who can help me

I know already posted this topic but have not responded,

http-c

09:17:26.143: Accepted connection on 172.1.1.43:9090 from 172.1.4.167:51301

09:17:26.143: Receive: Would Block (EPOLLIN, EPOLLONESHOT)

09:17:26.143: Received 286 bytes

>>>

GET http://www.hacienda.go.cr/ HTTP/1.1

Accept: text/html, application/xhtml+xml, */*

Accept-Language: es-CR

User-Agent: Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0)

Accept-Encoding: gzip, deflate

Proxy-Connection: Keep-Alive

Host: www.hacienda.go.cr

<<<

09:23:45.343: Send: errno: 104 - 'Connection reset by peer' (104); offset = 0

09:23:45.343: Shutdown with error 107

09:23:45.344: Releasing and closing FD (0)

http-s

09:17:26.144: Connect: Would block (EPOLLOUT, EPOLLONESHOT, EPOLLERR) 196.40.24.57:80

09:18:29.342: Connection isn't ok

09:18:29.342: Connection is already dead

09:18:29.343: PostConnect: err: 107

09:18:29.343: Releasing and closing FD (0)

09:18:29.343: Connect: Would block (EPOLLOUT, EPOLLONESHOT, EPOLLERR) 196.40.24.57:80

09:19:32.542: Connection isn't ok

09:19:32.542: Connection is already dead

09:19:32.543: PostConnect: err: 107

09:19:32.543: Releasing and closing FD (0)

09:19:32.543: Connect: Would block (EPOLLOUT, EPOLLONESHOT, EPOLLERR) 196.40.24.57:80

09:20:35.742: Connection isn't ok

09:20:35.742: Connection is already dead

09:20:35.743: PostConnect: err: 107

09:20:35.743: Releasing and closing FD (0)

09:20:35.743: Connect: Would block (EPOLLOUT, EPOLLONESHOT, EPOLLERR) 196.40.24.57:80

09:21:38.942: Connection isn't ok

09:21:38.942: Connection is already dead

09:21:38.943: PostConnect: err: 107

09:21:38.943: Releasing and closing FD (0)

09:21:38.943: Connect: Would block (EPOLLOUT, EPOLLONESHOT, EPOLLERR) 196.40.24.57:80

09:22:42.142: Connection isn't ok

09:22:42.142: Connection is already dead

09:22:42.143: PostConnect: err: 107

09:22:42.143: Releasing and closing FD (0)

09:22:42.143: Connect: Would block (EPOLLOUT, EPOLLONESHOT, EPOLLERR) 196.40.24.57:80

09:23:45.342: Connection isn't ok

09:23:45.342: Connection is already dead

09:23:45.343: PostConnect: err: 107

09:23:45.343: Releasing and closing FD (0)

0 Kudos
3 Replies
swelsche
Level 9

Re: The proxy did not receive a valid response in time. If I don't use the webgateway the website is visible.

Hi,

the site seems to work fine here on my mwg 7.3.1 in the lab. What mwg version are you using?

The error message indicates that mwg did have  a problem talking to the server. You need to run a tcpdump (tcpdump -s 0 -i any -w <filename>) and replicate the problem one more time. That should show you what the issue with this server is. From the timestamps, it could be a simple timeout issue (the server seemed very slow in my tests here).

Cheers

Sven

0 Kudos
swelsche
Level 9

Re: The proxy did not receive a valid response in time. If I don't use the webgateway the website is visible.

Oh, one more note. in my tests http://www.hacienda.go.cr/ resolves to the IP 196.40.24.53. Your connection traces seem to indicate 196.40.24.57 as the destination IP. perhaps a stale DNS record somewhere? try to type http://196.40.24.53 in your browser and see if that works.

0 Kudos
rbarboza
Level 7

Re: The proxy did not receive a valid response in time. If I don't use the webgateway the website is visible.

Thank you all for your response

Checking more specifically the problem occurs because the DNS have problems to solve, I made some changes and maintenance in the dns and it is already running.

thanks again

regards

0 Kudos