cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Switched Demo getaway appliance with Prod unit, did back up but new applicance is not filtering. everything is going to SAAS.

So as the title states, we had a demo box for a while and it was set up great. Our vendor sent us a new appliance (same model) and requested the demo box back. we asked to keep the demo but they refused. so i did a back up, then loaded in to new box. everything went great. we can acces sthe new box and all setting looks fine but all of the filtering is happening at the cloud not at the appliance...Any ideas anyone?

Thanks

1 Reply
Highlighted

Re: Switched Demo getaway appliance with Prod unit, did back up but new applicance is not filtering. everything is going to SAAS.

Hi,

Since you are using SaaS, I assume you have MCP configured.

You must check the status of your MCP on how your web traffic is being redirected.

You could have configured your MCP to always redirect the traffic to SaaS or so.

Regards,

Philip

More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community