cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 1

Page not Displaying Properly in IE, fine in FireFox and Chrome

We're running Web Gateway 7.3.2.2.0 in our setup. All devices (bar a few test machines) have to go through the proxy for any internet access. One of our lecturing staff has recently reported a problem with https://bitbucket.org and when I investigated I found that the site was fine through FireFox and Chrome it was just via IE that it wasnt displaying properly. To me it looks like the stylesheet is being modified by the Web Gateway as when I test on a PC, using IE, with direct internet connection the site displays fine.

Anyone got any ideas?

Thanks

Iain

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community