cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

McAfee Web Gateway and Embedded media

We are having an issue with accessing embedded media. Some of our employees use a media service which collects radio clips, news articles and video clips in one place.

The issue is that the videos, which are played through an embedded Windows Media Player after logging into the site, are not loading.

There is no Mcafee Web Gateway message popping up to indicate what error is causing this problem. 

Has anyone experienced similar issues in the past?

We have tried placing an exemption for this website at the top of our ruleset and it has no effect whatsoever on the loading of the videos.

Thanks

1 Reply
alexott
Level 11
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: McAfee Web Gateway and Embedded media

Hello

Which version of MWG are you using? It looks like issue with streams, that are passing through antivirus.

Please, if you have MWG >= 7.1.6, check that your policy contains "Skip on streaming media" rule in the "Gateway Antimalware" ruleset... If there is no such rule there, please add it from Rules Library.

More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community