cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
abigail
Level 9

MWG 7.5.0.2.0 - URL Filtering - SafeSearchEnforcer - Google Chrome

Jump to solution

Hi,

I'm new with MWG and i need some help, please.

I added the rule "Enable SafeSearchEnforced", but it doesn't work with Google Search in Google Chrome.

How can i solved the issue?

Thanks in advance.

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
abigail
Level 9

Re: MWG 7.5.0.2.0 - URL Filtering - SafeSearchEnforcer - Google Chrome

Jump to solution

I updated the software, and the issue was resolved.

0 Kudos
5 Replies
exbrit
Level 21

Re: MWG 7.5.0.2.0 - URL Filtering - SafeSearchEnforcer - Google Chrome

Jump to solution

Moved from Community Support to Business > Web Gateway for better support.

---

Peter

Moderator

0 Kudos
abigail
Level 9

Re: MWG 7.5.0.2.0 - URL Filtering - SafeSearchEnforcer - Google Chrome

Jump to solution

Hi,

I added a rule, that add &active=strict to the URL.ParameterString.

The problem still exist at Google Chrome browser.

But now, when I search in the search window I'm getting a safe-mode result, and in the url window I get a regular result.

One more thing, the user can turn off the safe mode.

What can I do to prevent this situation?

1.png

Thanks in advanced.

0 Kudos
McAfee Employee

Re: MWG 7.5.0.2.0 - URL Filtering - SafeSearchEnforcer - Google Chrome

Jump to solution

Hi Abigail,

Do you have SSL scanning enabled?

Best Regards,

Jon

0 Kudos
abigail
Level 9

Re: MWG 7.5.0.2.0 - URL Filtering - SafeSearchEnforcer - Google Chrome

Jump to solution

Hi Jon,

Thanks for your response.

Yes. The SSL scanning is enabled.

Also, I deleted our SSL rules and import MCAFEE's rules.

I noticed, that sometimes, the url doesn't change, even, when I change the word in the search window.

If I will be able to lock the safe mode in chrome, it will solve my problem.

What can i do?

Thanks in advance.

0 Kudos
abigail
Level 9

Re: MWG 7.5.0.2.0 - URL Filtering - SafeSearchEnforcer - Google Chrome

Jump to solution

I updated the software, and the issue was resolved.

0 Kudos