cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

MWG 7.1.5.1 Trying to use LDAP after NTLM and guest routing - not working at all

On site at a school system and they are trying to use MWG7 to give different policies based on a couple of factors in the below order:

1. If they are on the Guest IP subnet - non auth - give them a default guest policy

2. Use NTLM for wired or wiredless Windows boxes to seperate faculty from students

3. Using LDAP to authenticate via a pop up for creds for wireless things like iPads, iPhones and any wireless device

The guest rule works and so does NTLM but when we try and setup LDAP, we cannot get it to work at all.  LDAP is pointed to the same server as NTLM, the ports are open, the creds have been checked and re-checked but we cannot seem to test with LDAP.  At this very moment we are having issues with getting past the NTLM to the LDAP but not sure where the problem is.

We tried doing this same config on MWG6.8 but am getting the same results.

The customer needs to have this in product by end of week or else.

Thanks for any help anyone can give.

Frank

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community