cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
kbolt
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 1 of 2

I Broke YouTube - Help?

Jump to solution

I usually have a whitelist for YouTube URLs and then I use the YouTube API v3 ruleset to govern YT access for a specific policy. All of a sudden during testing today, all attempts to load videos resulted in the below:

YT_fail.PNG

I'm not sure why this is happening, and the rule trace doesn't show any errors from what I'm seeing. Does anyone have any tips for me?

1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
kbolt
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: I Broke YouTube - Help?

Jump to solution

MWG blocked googlevideos.com via Media Sharing, Streaming Media Category Blocklist. Resolved.

1 Reply
Highlighted
kbolt
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: I Broke YouTube - Help?

Jump to solution

MWG blocked googlevideos.com via Media Sharing, Streaming Media Category Blocklist. Resolved.

More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community