cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
ericklans
Level 9

Cann't load OS on WG-4000

Hello!

Webgateway loading failed, model is WG-4000.

When loading this appliance, appears next errors:

Can not load Operating system

PXE-E61: media test failure, test cable

PXE-M0F: No DHCP or proxyDHCP offers were received

PXE-E51: Exiting Intel Boot Agent

How to solve this problem?

P.S. Please, see attached images: 1 - is first loading after failed wgw loading, 2 - after rebooting wgw.

0 Kudos
8 Replies
McAfee Employee

Re: Cann't load OS on WG-4000

It looks like you did not attempt to boot from the CDrom, it is attempting boot from PXE (over the network) which will fail.

Did you attempt to open the boot menu, then boot from CDrom?

~Jon

0 Kudos
ericklans
Level 9

Re: Cann't load OS on WG-4000

yes.

at first CDrom, then HDD, then usb and network

0 Kudos
McAfee Employee

Re: Cann't load OS on WG-4000

Could you send shots of booting from CD rom?

-Jon

0 Kudos
akill
Level 9

Re: Cann't load OS on WG-4000

And you verify on the BIOS if the hdd is detected? the model WG-4000 does not have array so in the bios you can see the disk if is not detected so you know that the hdd is damage or is not correctly attached confirm that

0 Kudos
ericklans
Level 9

Re: Cann't load OS on WG-4000

After booting from CD (v 7.1.6) or USB (v. 7.1.0.1) for reinstall.

IMAG0207.jpg

IMAG0208.jpg

In BIOS hdd is detected

0 Kudos
eelsasser
Level 15

Re: Cann't load OS on WG-4000

... and what happens after the 25 seconds?

0 Kudos
ericklans
Level 9

Re: Cann't load OS on WG-4000

nothing. just system hanged.

0 Kudos
eelsasser
Level 15

Re: Cann't load OS on WG-4000

Try burning the USB image to a new USB stick. If that doesn't make any difference, it looks like the drive on the appliance might be bad. You'll probably have to call support.

0 Kudos