cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
sguisao
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 1

Mensaje HTTP 404 cuando instalo MVM

Saludos

Me encontraba realizando una prueba piloto de una instalación de MVM versión 7.5 y posterior a realizar las pruebas de acceso al Enteprise Manager, no me aparecía la interfaz gráfica de la aplicación y en vez de eso me salia un mensaje del navegador indicando un código HTTP 404, después de mucho revisar y para que lo tengan en cuenta encontré que es necesario garantizar que el rol de Web Server debe encontrarse instalado con todos sus sub componentes en una instalación standard del producto, espero esto les ayude.

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community