cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
dbright1947
Level 7

Problem receiving email attachments on PC from Mac user

Don't know if this is the right group but here goes.  I am getting virus warnings from McAfee antivirus on incoming email from a Mac user.  The attachment is a simple Word doc but I am unable to open or access it.  Any thoughts?

0 Kudos
9 Replies
ajacobs
Level 12

Re: Problem receiving email attachments on PC from Mac user

I've moved your post to our Home & Home Office VirusScan area for better attention by an expert.

0 Kudos
dbright1947
Level 7

Re: Problem receiving email attachments on PC from Mac user

Thanks

0 Kudos
Aldrin
Level 12

Re: Problem receiving email attachments on PC from Mac user

Could you please let us know what is the version of Windows and McAfee that you are using?

0 Kudos
dbright1947
Level 7

Re: Problem receiving email attachments on PC from Mac user

Mc Afee VirusScan 13.15 (with Cox Internet service)

Windows Vista Home Premium, 64 bit

0 Kudos
Aldrin
Level 12

Re: Problem receiving email attachments on PC from Mac user

Are you receiving virus warning only from that particular Mac user? If yes, then is that happening for all the mails or just only one?

0 Kudos
dbright1947
Level 7

Re: Problem receiving email attachments on PC from Mac user

Only from one Mac user. The virus warning happens with all emails with an attachment from this particular person.

0 Kudos
Aldrin
Level 12

Re: Problem receiving email attachments on PC from Mac user

Mmm... that's interesting, have you ever received any emails from this user (I mean without attachment). Let me also check this out with my test machine....

0 Kudos
dbright1947
Level 7

Re: Problem receiving email attachments on PC from Mac user

Yes, all the time.  No problem when no attachment on email.

0 Kudos
Aldrin
Level 12

Re: Problem receiving email attachments on PC from Mac user

Alright, here you go…

Ask the Mac user to open his Mac Mail Application, Click on Edit> Attachments> Ask him to make a check mark on Always Send Windows Friendly Attachments.

Now try with a test email with attachment and let me know the status

0 Kudos