cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

endpoints failed to report properties to ePO after ePO upgrade.

Jump to solution

endpoints failed to report properties to ePO after ePO upgrade.

Issue:

After our ePO upgrade few endpoints failed to update their properties to ePO which are under a faulty Agent handler. We have tried to re-install Agent handler but still few agents left on faulty and cannot communicate AH or ePO.

We tried to re-install McAfee Agent but issue not resolved.

Workaround:

If uninstall VSE & McAfee Agent, reboot server and re-install VSE & Agent then endpoint started communication with ePO.

 As checked on MER log it shows Curl <7> error but endpoint is successfully communicating after re-installation of VSE.

Any solution to resolve such issue. Already logged case but support delaying and not providing any solution.

 VSE 8.8 Patch 10; McAfee Agent 5.0.6; ePO 5.9.1; SQL 2012 sp4

 

2 Solutions

Accepted Solutions
Highlighted
Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 2 of 3

Re: endpoints failed to report properties to ePO after ePO upgrade.

Jump to solution

mpasupuleti2003,

I had similar issues with p9 and p10 and the 5.0.6.x Agent.  5.5.0.x appears to have resolved them.  Have you tested with 5.5 Agent?

HTH,

DocB

 

View solution in original post

Highlighted

Re: endpoints failed to report properties to ePO after ePO upgrade.

Jump to solution

Great, after installing MCAfee agent 5.5.1.341 issue resolved and all started communicating but Mcafee support advised to re-install sitelist but issue not solved.

 

View solution in original post

2 Replies
Highlighted
Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 2 of 3

Re: endpoints failed to report properties to ePO after ePO upgrade.

Jump to solution

mpasupuleti2003,

I had similar issues with p9 and p10 and the 5.0.6.x Agent.  5.5.0.x appears to have resolved them.  Have you tested with 5.5 Agent?

HTH,

DocB

 

View solution in original post

Highlighted

Re: endpoints failed to report properties to ePO after ePO upgrade.

Jump to solution

Great, after installing MCAfee agent 5.5.1.341 issue resolved and all started communicating but Mcafee support advised to re-install sitelist but issue not solved.

 

View solution in original post

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community