cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

VirusScan Enterprise 8 patch 10 issues

Hi Everyone.

Well patch 10 has been out over a week now and there seems to be very little discussion around it.

We have found that it kills performance on Windows 7 devices. Have tried both an upgrade from Patch 9 and also a fresh install.

When Windows 7 reboots and you login, we get either a black screen during the login process or the blue Windows 7 background with the spinning cursor.

Have rebooted in safe mode managed to disabled the McShield service, reboot again and we are able to login. If I then re-enable the service and have Task manager open watching processes the machine just dies again with no jumps / spikes in cpu usage. at a bit of loss really.

Just wanted to feedback here and see if anyone else had seen these issue before I raise an SR.

Thanks in advance

Steve 

More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community