cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

VirusScan Enterprise 8 patch 10 issues

Hi Everyone.

Well patch 10 has been out over a week now and there seems to be very little discussion around it.

We have found that it kills performance on Windows 7 devices. Have tried both an upgrade from Patch 9 and also a fresh install.

When Windows 7 reboots and you login, we get either a black screen during the login process or the blue Windows 7 background with the spinning cursor.

Have rebooted in safe mode managed to disabled the McShield service, reboot again and we are able to login. If I then re-enable the service and have Task manager open watching processes the machine just dies again with no jumps / spikes in cpu usage. at a bit of loss really.

Just wanted to feedback here and see if anyone else had seen these issue before I raise an SR.

Thanks in advance

Steve 

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community