cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

VSE8.7i packaged using Wise

My company like to package all applications with Wise Studio. Well we had mixed results with McAfee VirusScan 8.7. Initally it looked like the package was fine, but as the number of test machines grew we saw more failures.

Testing found that on machines where it failed, it would uninstall VSE 8.0 and start installing 8.7. It would fail to start the service. (Looked like the issue where the full path to system32 was not in the registry). As the packager stated, the wrapper just called setupvse.exe /passive

If I deploy the vendor installer with the passive switch we have 100% success.


Any one out there run into this as well???


Thanks!
Kevin
You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community