cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem with sitestat.xml

Hello there, I'm new to forum and to mcafee too, so I hope u copuld help me to quit from this issue.

I'm running McAfee Viruscan Enterprise 8.5 with Epo Agent 3.6

since a couple of days, I'm unable to update my clients (and servers) as I'm getting the following message:

"error occured while downloading file sitestat.xml"

the communication with the server is fine, and the IP address is correct in all .ini's and .xml's configuration files.

any other idea? I would have try to delete the sitestat.xml file from C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\Common Framework\sitestat.xml and have an Internet update to re create it but I'm not able to delete the original one (access denied)

I atteach the log of the client update

gent Subsystem 27/03/2009 16.18.07 Info Agent will connect to the ePO Server in 10 minutes and 36 seconds.
Agent Subsystem 27/03/2009 16.18.07 Info Agent communication session closed
Agent Subsystem 27/03/2009 16.18.07 Error Agent failed to communicate with ePO Server
Internet Manager 27/03/2009 16.18.07 Error Failed to connect to server xxx.mycompany.com Check the agent log for more details.
Script 27/03/2009 16.18.04 Info Closing the update session.
Script 27/03/2009 16.18.04 Info Unable to find a valid repository.
Script 27/03/2009 16.18.04 Info Error occurred while downloading file SiteStat.xml.
Internet Manager 27/03/2009 16.18.04 Error Failed to connect to server xxx.mycompany.com . Check the agent log for more details.
Script 27/03/2009 16.18.01 Info Checking update packages from repository ePO_ITCON172.
Scheduler 27/03/2009 16.18.01 Info Scheduler: Invoking task [Deployment]...
Agent Subsystem 27/03/2009 16.18.00 Info Next policy enforcement in 5 minutes
Agent Subsystem 27/03/2009 16.18.00 Info Agent finished Enforcing policies
Scheduler 27/03/2009 16.18.00 Info Added a new task Deployment to Scheduler's task list
Agent Subsystem 27/03/2009 16.17.59 Info Agent is connecting to ePO server
Agent Subsystem 27/03/2009 16.17.59 Info Agent is sending PROPS VERSION package to ePO server

any help would be welcome

Thanks all
Davide
3 Replies

RE: Problem with sitestat.xml

RE: Problem with sitestat.xml

Hi Jim,

unfortunately none of the following has worked.
now I'm getting one more problem pulling the repository from the Internet.
this is the error:
failed to download file catalog.z from site update.nai.com:80 , error code 10061.

Again, Internet connection is working fine..

any idea?

Thanks again

RE: Problem with sitestat.xml

Hi,

I've sorted the download catalog.z issue.
now , other that the problem of sitestat.xml, I have a strange happening; when I launch a manual Repository Pull, the result gives me Completed but the status is failed...
do u know why?

ta