cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Reliable Contributor bodysoda
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 1 of 1

Mcafee Agent not receiving DAT from EPO

Hi there,

I have a server windows 2008 R2 with Mcafee Agent 5.0 reporting to EPO 5.9 console.

This is the only server that doesn't get updates.

I can telnet to all the EPO / Agent ports as well. 

From the VSE console, when I click on Auto update task ... after few seconds the task comes back as failed..

On the autoupdate logs, it just show the entry "Starting update......" after that nothing.. 

Troubleshooting the VSE and agent has been re-installed.. but after few days the updates stops working..

As a workaround, I've been manually downloading the DAT and installing on the server, it would be ideal for long run.

Any suggestion help would be appreciated...

In case above information was useful or answered your question, please select "Accept as Solution" in my reply, or give a Kudo. Thanks!
More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community