cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
scoutt
Level 11
Report Inappropriate Content
Message 1 of 1

McAfee Shield icon not showing Win10 1703

I crated a new image for a laptop with Windows 10 1703. Upon install McAfee 88 patch 9 with agent 5.0.6 I see the iocm. But after a restart and the user actually logs in, they are gone. after searching the web I have found the Windows Defender Security Center is running and it hides all icons form 3rd parties. I have since disabled it and recreated the image. Now after a McAfee install the icons are still not showing up. I then found that in the startup settings the icon is turned off, okay enabled it back and restarted and still not showing.

I am talking about the V shield and not the M Shield. and yes per ePo policy it should show.

I have tried to uninstall it and reinstall, it does finally show the icon but I can't have everybody uninstall and re-install right when they login. So does anybody have a clue on this and how did they fix it?

More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community