cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
larin
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 1

McAfee Agent Common Services Not Starting

I have several workstations running McAfee Agent 5.0.4.283. This morning, I noticed that I can no longer wake up agents from the ePO console. I discovered that on most of my workstations, the "McAfee Agent Common Services" service is not running which means the agent is not listening on our custom defined TCP port. It doesn't start up when I try to manual start it. I noticed the service Log On account was set to "Local Service". After changing it to Local System account, it starts successfully and listens on our custom TCP port. I'm able to wake up the agent now.

So how do I easily change the Log On account for all my workstations to get this service to start up?

More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community