cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

Extra DAT issue?

Yesterday I pushed out the Extra.dat company wide.   This morning over 100 servers are reporting that the Engine Version is 0000.   I have looked in the Lastprops.xml file on a  number of them it shows that Engine versions is 0000.   So the issue is on the client side.   This is out of a couple thousand servers and tens of thousands of workstations.    The impacted servers account for about 15% of the servers of that configuraton.   So not every identical box is impacted.   Has anybody else seen this kind of issue.

    Other than the report of engine type the appear to working fine.   Everything else is reporting up.

  

Thanks

Herb

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community