cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

Deploy VSE failed

Hi,

Need some help with this.

I get the following error when deploying 8.8.0 with epo 4.6.1:

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:19 Info Agent heeft afdwingen van beleid gestart

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:19 Info Recent gedownload beleid wordt afgedwongen

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:19 Info Samenvoegen van het nieuwe serverbeleid is geslaagd.

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:19 Info Agent heeft POLICY-pakket ontvangen van ePO-server

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:19 Info Communicatiesessie van de agent is gesloten

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:19 Info Uploaden van pakket naar ePO-server is geslaagd

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:19 Info De agent maakt verbinding met de ePO-server

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:19 Info Agent verzendt INC PROPS-pakket naar ePO-server

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:19 Info Communicatiesessie van de agent is gestart

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:19 Info Agent heeft REQUEST PROPS-pakket ontvangen van ePO-server

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:19 Info Communicatiesessie van de agent is gesloten

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:19 Info Uploaden van pakket naar ePO-server is geslaagd

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:18 Info De agent maakt verbinding met de ePO-server

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:18 Info Agent verzendt PROPS VERSION-pakket naar ePO-server

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:18 Info Communicatiesessie van de agent is gestart

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:18 Info De agent zoekt naar gebeurtenissen om te uploaden

Beheer 10-5-2012 14:42:18 Info Eigenschappen verzamelen

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:18 Info De agent is gestart met het uitvoeren van ASCI

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:16 Info Communicatiesessie van de agent is gesloten

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:16 Info Geen pakket ontvangen van ePO-server

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:16 Info De agent maakt verbinding met de ePO-server

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:16 Info Communicatiesessie van de agent is gestart

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:16 Info De volgende batch met 2 gegevenskanaalitems verzenden

Planner 10-5-2012 14:42:14 Info Planner: Taak [New Task] is voltooid

Planner 10-5-2012 14:42:14 Info De taak New Task is voltooid

Updatefunctie 10-5-2012 14:42:01 Info De update is voltooid

Updatefunctie 10-5-2012 14:42:01 Info VSE880Det.mcs wordt geverifieerd.

Updatefunctie 10-5-2012 14:42:01 Info VSE880Det.mcs wordt geverifieerd.

Updatefunctie 10-5-2012 14:42:00 Info De updateconfiguratie wordt geladen van: catalog.xml

Updatefunctie 10-5-2012 14:42:00 Info catalog.z wordt uitgepakt.

Updatefunctie 10-5-2012 14:42:00 Info catalog.z wordt geverifieerd.

Updatefunctie 10-5-2012 14:42:00 Info Bezig met het initialiseren van de update...

Updatefunctie 10-5-2012 14:41:59 Info Updatepakketten uit bibliotheek ePO_HAPPEL worden gecontroleerd.

Planner 10-5-2012 14:41:59 Info Planner: Taak [New Task]wordt gestart...

Planner 10-5-2012 14:41:44 Info Er is een nieuwe taak New Task aan de takenlijst van Planner toegevoegd

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:41:41 Info De agent zoekt naar gebeurtenissen om te uploaden

I think the problem is:

Subsysteem van de agent 10-5-2012 14:42:19 Info Communicatiesessie van de agent is gesloten

It tells that the communication-session is closed.

Agent ping & wakeup works.

Please help!

Tnx!!

1 Reply
McAfee Employee sbenedix
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: Deploy VSE failed

That looks perfectly okay to me:

Planner 10-5-2012 14:41:59 Info Planner: Taak [New Task]wordt gestart... => Start

Planner 10-5-2012 14:42:14 Info Planner: Taak [New Task] is voltooid => Complete

Your task runs successfully by the looks of it, can you verify task configuration? Make sure its a deployment task, check that "ePO_HAPPEL" has the VSE package checked in, if its a distributed repository a replication might be required to update the content.

It does not look like your agent is downloading anything from the repository, hence not invoking any install routines.

More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community