cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
swinred
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 21 of 22

RE: After Patch 2 getting OAS faiulres

upgrading the engine in epo to 5400 sorted this for me.
jcantin
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 22 of 22

Re: After Patch 2 getting OAS faiulres

Hey Everyone!  First off I just to let everyone know I'm new to McAfee and that these forums has saved my butt on a number of occations compared to the useless support I get directly from McAfee.  We need to make sure we keep these posts coming!

I was able to fix the problem with checking in the latest VSE 8.7 package (VSE870LMLRP2.zip),  VSE 8.7 Hotfix (VSE870HF517265.zip) and epo engine 5400 (epo5400en.zip found under the security updates on McAfee's download page) into EPO 4.5 and force an update.

So far so good, I will let everyone know if things start to act up again.

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community