cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 1 of 1

sg560 web access

Good morning,

I have a Snap Gear SG560 up and running, but I can't anymore manage it by web, because I accidentally removed the notch of the "web administration".

I can access it by a telnet session but I don't know how I can reactivate the http web server with a CLI command.

In the telnet session I can use ls command and I see the list of files and directory, so I found the directory /home/httpd with all the configuration files inside, but I can't see the httpd daemon anywhere to restart it.

Is there anyone who can help me?

Thank you.

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community