cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Webadvisor not working in Google Chrome

Jump to solution
 
1 Solution

Accepted Solutions

Re: Webadvisor not working in Google Chrome

Jump to solution
Thank you!- I finally got Webadvisor working...
1. secure search is set to look for every searchengine when doing a search- had to close/ reopen browser.
2. While in extensions I viewed a leftover Webboost extension that was disabled, and Removed it at the same time as #1.
I'm not sure which did it, but it's working now! :o)

Q?- The MacAfee icon rarely appears to the right of the green check (like before). Do I need to change settings again, or don't worry about it?

View solution in original post

5 Replies

Webadvisor not working in Google Chrome

Jump to solution

Support wanted me to go to Yahoo browser, but I use Gmail only available on Google...

My old AV's Webadvisor worked on Chrome, and I don't like clicking without a green check...!-

Phone support manually installed V8.1.0.331, and I rarely get any check marks.

Chrome is up to date, cleaned files...

If I can't it working, I'm going back to my old AV!

cyberdude
Reliable Contributor
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 3 of 6

Re: Webadvisor not working in Google Chrome

Jump to solution

hello,

maybe you could check the following;

click on the Webadvisor icon in the Chromebrowser

Webadvisor page opens and click on the gearwheel in grey above

new page opens and check if secure search is set to look for every searchengine when doing a search

when this didn't help ;

at this same page there is at the end a button to reset to default.

maybe this helps ?

greetings

 

cyberdude
Reliable Contributor
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 4 of 6

Re: Webadvisor not working in Google Chrome

Jump to solution

hello,

i would like to ask if you could  solve the problem in the meantime perhaps ?

greetings

Re: Webadvisor not working in Google Chrome

Jump to solution
Thank you!- I finally got Webadvisor working...
1. secure search is set to look for every searchengine when doing a search- had to close/ reopen browser.
2. While in extensions I viewed a leftover Webboost extension that was disabled, and Removed it at the same time as #1.
I'm not sure which did it, but it's working now! :o)

Q?- The MacAfee icon rarely appears to the right of the green check (like before). Do I need to change settings again, or don't worry about it?

View solution in original post

cyberdude
Reliable Contributor
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 6 of 6

Re: Webadvisor not working in Google Chrome

Jump to solution

hello,

thank you for your reply and update.

good to see that you are receiving the green checks again..

about seeing less mcafee icons next to the green checks i won't worry about that. 

in the setting that is now set to look for every searchengine doing a search it is normal to show less mcafee icons.

in WA for Edge chromium the option for secure search only is in the latest WA version not there anymore.

maybe this option is still available for Firefox but i have not currently that on my computer

greetings

 

 

How Many Badges Can You Collect?
Ready for a little competition? Members like you are earning badges and unlocking perks for their helpful answers. Are you? Click here to find out.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community