cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Installing TIE3.0 in Hyper-V and can't continue - missing "continue" button

When installing TIE server from ISO for first time then I cant continue. Shows only McAfee red screen and unable to continue to install server. Same problem occures with 2.3 version.
7 Replies
aguevara
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 2 of 8

Re: Installing TIE3.0 in Hyper-V and can't continue - missing "continue" button

Hello User12417213

At that point there are few things we need to check but first, which error is in red? 

  1. Is it the handshake showing red?
  2. Is the TIE server extension matching the Server extension version?
  3. Is the machine already appearing on the ePO system tree and tagged with TIE server?
  4. Is this the first TIE server on the environment?
  5. How does the DXl topology looks? are all Brokers green?
  6. Is the ePO server connected to a broker under: Server settings> DXl client for ePO? 

 

At that point during the installation we can log remotely via SSH with putty or WinSCP using the operational account and see the tieserver.log:

 

/var/McAfee/tieserver/logs/

Re: Installing TIE3.0 in Hyper-V and can't continue - missing "continue" button

ScreenShot.PNG

Re: Installing TIE3.0 in Hyper-V and can't continue - missing "continue" button

First time when I start to booting from ISO - I cant continue to start install software. Extensions doesnt play any role here.

aguevara
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 5 of 8

Re: Installing TIE3.0 in Hyper-V and can't continue - missing "continue" button

Hello User12417213


Thank you for the screenshot, that clarify where you are at the moment.


I have seen this before with Vmware and it was down to the OS type and i have managed to run and boot the ISO when i select it to "Other linux 4.x 64 bit"


Im not quite certain if Hyper V has a similar option to select the platform, which version are you using?

Re: Installing TIE3.0 in Hyper-V and can't continue - missing "continue" button

Yes, in VMWARE have a such option but in hyper-v  i didnt find to select os

aguevara
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 7 of 8

Re: Installing TIE3.0 in Hyper-V and can't continue - missing "continue" button

The ISO will automatically detect the kernel used when you create the machine, please see the below documents:

https://docs.mcafee.com/bundle/threat-intelligence-exchange-2.0.0-installation-guide-epolicy-orchest...

and 

https://kc.mcafee.com/corporate/index?page=content&id=KB86324

can you please take a look at "Installation Process" and let us know if the kernel modules where loaded? if yes then the ISO should be removed from the machine and allow it to reboot

shitiz
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 8 of 8

Re: Installing TIE3.0 in Hyper-V and can't continue - missing "continue" button

Hello User12417213,

Can you confirm whether this Hyper V VM is Gen 1 or Gen 2?
Generation 2 is not supported.

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community