cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
timb69
Level 7

SiteAdvisor Enterprise 3.5 in ePO

I followed the instructions provided by McAfee but something isn't working right. If I  do an "about" on the McAfee tray icon, it shows SiteAdvisor Enterprise and the version number, but nothing is working in any search that I do.

Trying to avoid calling tech support...

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

System Information 

Computer Name: *********

McAfee Host Intrusion Prevention 

Version number: 8.0

Build date: Thursday, September 08, 2011

Build Number: 8.0.0.1919

License Type: Licensed

Expiration Date 

Language: Automatic

Security Content Version: 8.0.0.4422

Patch: 1

McAfee Agent 

Version number: 4.6.0.1694

Managed 

Last security update check: 7/6/2012 11:20:32 AM

Last agent-to-server communication: 7/6/2012 11:01:16 AM

Agent to Server Communication Interval (every): 1 hour

Policy Enforcement Interval (every): 5 minutes

Agent ID: {ED7AF99C-5877-4308-86EE-BA951CF989FD}

ePO Server/Agent Handler 

DNS Name: tcEPO.tci.com

IP Address: 10.1.1.18

Port Number: 443

McAfee SiteAdvisor Enterprise 

Version number: 3.5.0.573

Language: English (United States)

McAfee VirusScan Enterprise + AntiSpyware Enterprise 

Version number: 8.8.0 (8.8.0.849)

Build date: 9/13/2011

Anti-virus License Type: licensed

Scan engine version (32-bit): 5400.1158

DAT version: 6763.0000

DAT Created on: 7/5/2012

Number of Signatures in extra.dat: 0

Name of threats that extra.dat can detect: None 

Buffer Overflow and Access Protection DAT version: 588

Installed Patches: 1

Installed Modules: 

0 Kudos
10 Replies
johlee991
Level 9

Re: SiteAdvisor Enterprise 3.5 in ePO

When you say '.... but nothing is working in any search that I do.'.  You mean the color indicator is not lighting up or something else?  You can't click on the SAE icon?

0 Kudos
timb69
Level 7

Re: SiteAdvisor Enterprise 3.5 in ePO

I'll check when I get back in the office on Monday, but there are no "rating indicators" showing up, and I have no clue what the SAE icon is. We just upgraded to Endpoint Protection Advanced from just the regular McAfee 8.8 w/anti-spyware module.

Thanks for the response.

0 Kudos
timb69
Level 7

Re: SiteAdvisor Enterprise 3.5 in ePO

No color indicators and also no SAE icon. I am guessing the icon would be in Firefox or IE?

0 Kudos
ulyses31
Level 16

Re: SiteAdvisor Enterprise 3.5 in ePO

Hi timb69, SAE 3.5  plugin won't work under firefox 4.x and newer (should work with SAE 3.5 patch 1) but it should work with IE 8.0 and 9.0 (with IE 9.0 you have to enable the plugin under options)

0 Kudos
timb69
Level 7

Re: SiteAdvisor Enterprise 3.5 in ePO

I wish I can find the plugin! 

0 Kudos
ulyses31
Level 16

Re: SiteAdvisor Enterprise 3.5 in ePO

Are you using IE 8 or 9?

0 Kudos
timb69
Level 7

Re: SiteAdvisor Enterprise 3.5 in ePO

Well yesterday,  I called McAfee tech support and they got it working in IE 8. Most of us here use Firefox though. I am using SAE 3.5, not sure about Patch1 though. Has it even been released?

0 Kudos
ulyses31
Level 16

Re: SiteAdvisor Enterprise 3.5 in ePO

not yet, should have been released Q2 but no luck

0 Kudos
beachya
Level 7

Re: SiteAdvisor Enterprise 3.5 in ePO

Just heard word that Patch 1 will be released tomorrow September 6, 2012.

0 Kudos