cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 1

Issue with Office 365

Hi

I am having a big problem when I use my Outlook in OWA with Office 365. When I clic on New Message and type a few words it's ok but if I decide to close the message, not send it, when I leave the page the internet window gets frozen and the only way to close it is killing the process in Task Manager. The problem is only with Internet Explorer. I am using Internet Explorer 9 but I did some tests with Internet Explorer 7 and 8 compatibility and the behavior is always the same. I am using SiteAdvisor Enterprise 3.5. The problem is only with the version 3.5, not with 3.0.

Is there something that I have to do with the configuration or the policies with SiteAdvisor 3.5?

I hope you can help with this issue.

Best Regards

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community