cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
jamesmac
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 1 of 1

vCenter issue

This isn't (I think) the issue previously seen in other threads with the connection failing... We have a vCenter data source, it starts up OK, but then the Perl script it uses (vcentercoll.pl) crashes and it stops the data source working. (We do then see the ER995 message saying the the connection is failing)

 

The SIEM is v10.4.0 (I know, it's out of support - but there's not enough disk space to put 11.4.7 on to upgrade it).

 

Anyone seen this before, or know if a bug was reported and fixed, please?

 

Cheers, James

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community