cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

segfault when trying to enable autolearn

Hi all!

Have a SIEM running 9.6.0 MR 4.

Have added a syslog data source that is running syslog-ng so I want to enable autolearn to pick up all the subordinate hosts.

When I try and enable it, it fails to enable and I get this error in the GUI:

And around the same time I see this or similar in /var/log/messages:

asp-test[9235]: segfault at 4 ip 00007efef57b776d sp 00007efeebffe720 error 4 in libasp.so.0.1[7efef5785000+82000]

Anyone have any clues what's going on here? Solution?

1 Reply
Highlighted
McAfee Employee andy777
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: segfault when trying to enable autolearn

Step 1. Upgrade (I hate to sound like the support's broken record, but there's much better places to be than MR4). 9.6.1 at least and then how does it look?

More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community