cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

Vipsid's Not showing up within the Device Status View

We are experiencing an issue regarding the VIPSID's not showing up within the device status view on the ESM.  Is there another way to get this information?  We first noticed after upgrading to 9.3.1.

1 Reply

Re: Vipsid's Not showing up within the Device Status View

I have had a similar issue in 9.2.1 and 9.3..  sometimes when adding data sources, the vipsid will not show up.. I believe this happens when there is no traffic directed at the data source.  I noticed that once I send some traffic via event collector the vipsid will show up.  Let me know if this is useful

More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community