cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
BlagojaK
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 1

Events not appearing in Normalized dashboard

Hi all,

I'm writing some custom parsers for couple of my devices which are connected to my ESM Combo appliance, and I have a strange thing happening. After I develop the parser, I start a live capture for the given device and generate some logs. I can see that the parser rule is triggered because the rule name appears in the associated live capture column. However, when I go to the Normalized Dashboard for the given device I cannot see any of the events which I have triggered. Have some of you had something similar happen? I don't know what I'm missing. Any suggestions on how to troubleshoot this will be much appreciated.

Thank you!

Kind regards,

Blagoja

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community