cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

ERRO: Process Brokers and zookeeper is not running in ACE .

Jump to solution
Hi guys

I have a problem in an ACE process, I made an installation and a logo after appeared 
two alerts regarding the processes of Brokers and Zookeeper, do you know how to solve
the problem? Thank you!

erro ace1.JPG

 

1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted

Re: ERRO: Process Brokers and zookeeper is not running in ACE .

Jump to solution
Were you able to find a solution to this error? I am getting the same error on my ACE appliance

View solution in original post

1 Reply
Highlighted

Re: ERRO: Process Brokers and zookeeper is not running in ACE .

Jump to solution
Were you able to find a solution to this error? I am getting the same error on my ACE appliance

View solution in original post

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community