cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
j4bz
Level 9
Report Inappropriate Content
Message 1 of 3

McAfee Endpoint Security doesn't install

After uninstall McAfee SaaS, and trying to install it again, it doesn't work, with any way, silent or url, with silent way, nothing happen, with url way, after the 25% show a message that says to tray later with the same .exe. So I looked on the logs and shows the next:

01/06 11:31:51.346 AM Info InstallToPsB:0x95c,0x1170 ProgressUpdateToUI Percentage:2, Msg: IDS_INSTALLING_PREREQUISITES, State: 0

01/06 11:31:51.346 AM Info InstallToPsB:0x95c,0x1170 ProgressUpdateToUI Display Lang is ESP

01/06 11:31:51.347 AM Info InstallToPsB:0x95c,0x1170 GetLastError : 18

01/06 11:31:51.348 AM Info InstallToPsB:0x95c,0x1170 the display language is ESP

01/06 11:31:51.349 AM Info InstallToPsB:0x95c,0x1170 Display Lang

01/06 11:31:51.350 AM Info InstallToPsB:0x95c,0x1170 ProgressUpdateToUI Percentage:4, Msg: IDS_INSTALLING_PREREQUISITES State: 0

01/06 11:31:51.350 AM Info InstallToPsB:0x95c,0x1170 GetLastError : 0

01/06 11:31:51.351 AM Info InstallToPsB:0x95c,0x1170 InstallToPsB::InstallVCRedist(): Found the VCRedist MSI C:\Users\--\AppData\Local\Temp\IXP003.TMP\VC_Redist2010_x86.exe. Installing it...

01/06 11:31:53.990 AM Info InstallToPsB:0x95c,0x1170 ProgressUpdateToUI Percentage:6, Msg: IDS_INSTALLING_PREREQUISITES State: 0

01/06 11:31:53.992 AM Info InstallToPsB:0x95c,0x1170 InstallToPsB::InstallCabFiles(): Found the Cab C:\Users\--\AppData\Local\Temp\IXP003.TMP\HostCommon_x86.20141216151408.cab...

01/06 11:31:56.111 AM Info InstallToPsB:0x95c,0x1170 InstallToPsB:: HostCommon Cab Install Success

01/06 11:31:56.112 AM Info InstallToPsB:0x95c,0x1170 ProgressUpdateToUI Percentage:25, Msg: IDS_INSTALLING_PREREQUISITES State: 0

01/06 11:31:56.149 AM Info InstallToPsB:0x95c,0x1170 InstallToPsB::InstallCabFiles(): Found the Cab C:\Users\--\AppData\Local\Temp\IXP003.TMP\TPSConnector_x86.20141216151408.cab...

01/06 11:31:59.499 AM Info InstallToPsB:0x95c,0x1170 ProgressUpdateToUI Percentage:100, Msg: IDS_INSTALL_FAIL_STATUS State: 25

I used the tools mvsuninst.exe and ccleaner, and after that I deleted registry manually. But remains the same error

2 Replies

Re: McAfee Endpoint Security doesn't install

I have EXACTLY the same issue. Similar issues appear on a general web search. None with any resolution that I could find. Following the "knowledge base" directions did nothing.

This guy could have been me. I did all the things he describes doing (except the ccleaner and wiping the files; which may be my next step) with no resolution of the problem.

WHY ISN'T MCAFEE ADDRESSING THIS?

His question was asked almost 4 months ago.

This does not bode well.

exbrit
Level 21
Report Inappropriate Content
Message 3 of 3

Re: McAfee Endpoint Security doesn't install

Locking thread as old.  Either check with support portal or start a new one if the issue still exists, thanks.

Moderator