cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

McAfee Asset Manager - Sensors Tree issue

I cannot see any sensor in Topology section

mam1.PNG

2 Replies
Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 2 of 3

Re: McAfee Asset Manager - Sensors Tree issue

I know this is an old post, but i think i had this issue and all i did was hit the sensor's panel button up there. I think it only works for me on Internet Explorer.

Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 3 of 3

Re: McAfee Asset Manager - Sensors Tree issue

By the way, how are your alerts doing so far? I have 6 sensors and i get weird alerts with each of them.

Sometimes i get the same alert over and over again. For example host X runs ssh (or whatever) on tcp port X.

Also several of my sensors tell me that a specific MAC adress is associated with different IP addresses that has nothing to do with it. And all of that even on the latest version at the moment (6.6) which resolved other issues for me.

Message was edited by: feblex on 8/26/13 10:16:36 PM CDT
You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community