Witam
proszę o zwrot kosztów i anulowanie przedłużenia subksrypcji. Przegapiłem termin jej wyłączenia, a kwota, jaką zostałem obciążony, jest bardzo wysoka (467,74 zł) i nieakceptowalna z mojej strony.
Proszę o informację, co robić.
Pozdrawiam
Uszyński Damian
Solved! Go to Solution.
Cześć @ Karwan87,
Przepraszamy za spowodowane niedogodności. Niestety opcja czatu nie jest dostępna, ale możesz skorzystać z opcji telefonicznej w godzinach wsparcia. (Są dostępni od poniedziałku do piątku w godzinach od 9:00 do 18:00) i pomogą Ci w kwestii zwrotu pieniędzy. Jeśli masz jakiekolwiek problemy z połączeniem się z pomocą telefoniczną, daj nam znać.
Pozdrowienia,
Allwyn I
Cześć @Karwan87,
Przepraszamy za niedogodności, ponieważ nie ma możliwości przetworzenia zwrotu kosztów przez społeczność. Skorzystaj z poniższego linku, aby skontaktować się z naszą pomocą na czacie w celu przetworzenia wniosku o zwrot pieniędzy. Upewnij się, że masz identyfikator zamówienia lub adres e-mail zarejestrowany w firmie McAfee.
Pozdrowienia,
Allwyn I
Link nie prowadzi do czatu. Czatu w ogóle nie mogę nigdzie znaleźć. Klikając w link wyrzuca mnie w okno do wyboru, jak chcę rozwiązać problem i mogę wybrać albo społeczność, albo rozmowę telefoniczną.
Proszę o skuteczną pomoc w rozwiązaniu problemu
Cześć @ Karwan87,
Przepraszamy za spowodowane niedogodności. Niestety opcja czatu nie jest dostępna, ale możesz skorzystać z opcji telefonicznej w godzinach wsparcia. (Są dostępni od poniedziałku do piątku w godzinach od 9:00 do 18:00) i pomogą Ci w kwestii zwrotu pieniędzy. Jeśli masz jakiekolwiek problemy z połączeniem się z pomocą telefoniczną, daj nam znać.
Pozdrowienia,
Allwyn I
Corporate Headquarters
6220 America Center Drive
San Jose, CA 95002 USA